Kako je u Hrvatskoj zaživio BungeeFly

I tako..jedne zime 2022. šćućurena uz kuhinjski radijator opet mi stiže nečiji video s tim Bungee-jem i neka viša sila me natjerala da idem googlati gdje su edukacije za to čudo. Prva najbliža bila je u Milanu. Kontaktirala sam moju buduću mentoricu Camillu i prijavila se na tečaj. Od nje sam kupila i pojaseve, koje sam još nakon toga 3x potfutravala i preinačavala u jednom krojačkom salonu, tako da uopće ne želim niti računati koliko me zapravo sveukupno koštao jedan pojas (a kupila sam ih 10) , jer bi mi sav entuzijazam naglo splasnuo.

Još jedini i zadnji korak bio je pronaći dvoranu. Došla mi je jedna klijentica u studio na reformer i rekla mi: 'Vodila sam dečke na jedan dječji rođendan tu u Vlašku 5min od tvog studija u bivše Kino studio i mislim da bi ti taj prostor baš bio za Bungee!" Otišla sam drugi dan tamo doslovce s ceste, ali očito u pravom trenutku i naletjela na veselu ženskicu kojoj sam izrazila svoje 'želje i pozdrave' , na što se ona oduševila... i rekla mi: Samo ti odi na edukaciju, naći ćemo ti već neke termine, iako je dvorana zauzeta od jutra do sutra. Tako je i bilo.

Za 3 mjeseca startao je moj program koji sam prva dovela u HR i za sada ga jos uvijek jedina provodim u našoj maloj državi. Nevjerojatno kako je Svemir sve kockice posložio, jer očito je taj Bungee tražio mene, a ne ja njega!

Hvala svima entuzijastičnim klijentima koji su u ovih godinu dana odvažili probat BungeeFly. Znam da se nekima činilo jednostavnim, ali nije niti najmanje. Neki su odustali nakon  prvih 20min, ali neki su se zadržali i punih godinu dana. Tako da sada imamo grupu od 5 redovitih "bandžica" (i ja 6. 😁).

Hvala mojoj klijentici Marini koja mi je dala info za dvoranu.

Hvala ludoj entuzijastičnoj ekipi koja trenira u Triko cirkus studiju:
Veseloj ženskici Ivani Bešker...svatko ima svoju dobru vilu, a ona je moja.
Dariju na predivnoj energiji i na tome što te tvoj veliki talent odveo daleko iz HR, pa sam upala u tvoje termine 😄.
Petri na velikoj podršci i što se odvažila probati bungee.
Maji Krčelić, veteranki s mega iskustvom, korisnim preporukama i savjetima.
Lorenzu na podršci i logistici.
Teni, Megi, Svilaricama i Pauli hvala na podršci i na tome što ih ponekad ugnjavim da nas snimaju.