Biorezonanca (BICOM tretman)

Tretirajte uzrok, ne posljedice!

Biorezonanca (BICOM tretman) je biofizička metoda novog pristupa u utvrđivanju poremećaja organizma i primjeni prirodnog tretiranja zdravstvenih poteškoća, utemeljena na konceptima akupunkture, homeopatije, prirodne medicine i biofizike.

Registrira prave - često skrivene - uzroke poremećaja organizma u NAJRANIJOJ fazi, kad još nema organskih promjena, a koje uređaji konvencionalne medicine (UZV, CT, MR,...) još ne mogu prepoznati. Primjenjuje se i kao podrška u kombinaciji sa svim vrstama konzervativnog liječenja.

 

To je potpuno sigurna i neinvazivna metoda tretiranja bez lijekova

koja nema poznatih štetnih djelovanja, a pomaže stanicama organizma u normalizaciji i regulaciji svih tjelesnih procesa, prirodno ih uravnotežuje i omogućuje samoizliječenje. Biorezonanca polazi od činjenice da svaka tjelesna stanica rezonira na vlastitoj frekvenciji unutar magnetskog polja, gdje grupe stanica u pojedinim organima imaju jedinstvene frekvencijske obrasce.

U zdravom organizmu, stanična razmjena informacija funkcionira besprijekorno, jednako kao i sposobnost organizma za samoobranu. No, kada na njega djeluju opterećujući utjecaji iz okoline, npr.: patogni mikroorganizmi, toksini, alergeni, kemijski lijekovi, dodaci prehrani, zračenja...dolazi do neravnoteže koja narušava ''staničnu komunikaciju'', što za posljedicu ima - narušeno zdravlje.

Biorezonanca registrira područja ili faktore koji dovode do poremećaja i uspostavlja metaboličku ravnotežu.
Dobivene informacije su osnova za izbor individualiziranog tretmana koji može utjecati na svaki pojedini poremećaj ili organ - ciljano.
Među uspjesima koji se postižu biorezonantnim tretmanom posebno se ističu eliminiranje alergija i tretiranje alergijskih bolesti. Odlični rezultati postižu se u tretiranju alergijskih reakcija na hranu i uklanjanju simptoma intolerancije na namirnice svih vrsta.

 

Biorezonanca se pokazala jako uspješnom kod:

- detoksikacije organizma od bakterija, gljivica, plijesni, virusa, parazita
- detoksikacije organizma od teških metala, pesticida i aditiva u prehrambenim proizvodima (konzervansa, emulgatora, prehrambenih boja)
- eliminacije Candide albicans
- eliminacije Borrelie burgdorferi

Također, biorezonancom se uspješno tretiraju i slijedeće indikacije:

- crijeva: crijevna flora, grčevi, nadutost, hemoroidi, zatvor, Chronova bolest
- hormoni : poremećaji rada žlijezda s unutarnjim izlučivanjem (hipofiza, štitnjača, gušterača, nadbubrežna žlijezda, spolne žlijezde), menopauza
- pad imuniteta
- autoimune bolesti
-jetra, žuč, kolesterol
- koža: ekcemi, osipi, neurodermatitis, psorijaza
- kralježnica: križobolja, išijas, bolovi u leđima i vratu
- nesanica, geopatogni stres
- neurološke smetnje: glavobolje, migrene, kronični umor, vrtoglavice, multipla skleroza
- oči: glaukom, mrena
- pH ravnoteža organizma
- reumatizam: artritis, artroza, spondilitis
- srce i krvne žile
- upale svih vrsta (grlo, jetra, mjehur, bubrezi, sinusi, bronhi)
- želudac: regulacija probave, gastritis
- ostalo

 

Na koji način se obavljaju pregledi i tretmani?

Pregledi i tretmani provode se BICOM 2000 (BIo COMputer) njemačkim uređajem, koji omogućuje uvid u trenutno stanje organizma, otkriva što sve ''nosite'' u sebi, a sadrži preko 400 programa.

 

Pregled

Informacije o organizmu dobivaju se preko elektroda, u obliku elektromagnetskih frekvencija koje emitiraju stanice tijela, a prikuplja ih uređaj.
BICOM 2000 uređaj ima mogućnosti detekcije i odvajanja frekvencija pomoću biološkog filtera na one harmonične (zdrave), koje su u svim zdravim organizmima uravnotežene i identične te na disharmonične (patološke), koje su različite, odnosno, odstupaju od normalnih vrijednosti.

 

Tretman

BICOM 2000 uređaj jača harmonične (zdrave) frekvencije i vraća ih u organizam preko modulacijske elektrode na koju ste naslonjeni tijekom tretmana, a disharmonične (bolesne) frekvencije se pomoću sklopa u samom uređaju invertiraju i obrnutim zrcalnim oblikom ''popravljaju''. Ponavljanjem tretmana disharmonične frekvencije se u potpunosti neutraliziraju,

CIJENA PREGLEDA 500,00 kn
CIJENA TRETMANA 200,00 kn